pecset


Főoldal / ÁSZF


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, kíván lenni a honlapnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásokat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A honlap működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk! A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A honlapon kerti dekorációt, haj díszeket lehet vásárolni és légvárakat bérbe venni. A vásárlás nem regisztráció köteles. A megrendelések feldolgozása és visszaigazolása 2 munkanapon belül, a teljesítése a terméknél megjelölt időponton belül. A megjelenített termék képek illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól.

A dekorációknánál megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! A rendelni telefonon személyesen vagy a honlapon keresztül lehetséges. A hibásan leadott rendelést telefonon személyesen vagy a honlapon keresztül lehetséges korrigálni. A terméket készpénzben kell fizetni átvételkor, kivéve különleges vagy egyedi vagy nagy értékű rendelések esetén két részletben.

Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján.

Elállási szándékot írásban kell jelezni.

Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a webáruház üzemeltetőjének. Fontos! A vásárló nem kötelezheti az eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli! A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítésére! Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére

Nem illeti meg az elállás joga a vásárlót kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén.

A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a Jó a kertben Kft bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, (kivéve szállítás esetén). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@joakertben.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Cég adatok:

Cégnév: Jó a Kertben Kft
Székhely: 5100 Jászberény Rezeda u.2.
Adószám: 23428830-2-16
Cégjegyzékszám: 16-09-013350
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@joakertben.hu
Telefonos elérhetőség: 06/30-605-4237