pecset


Főoldal / Élménybeszámoló

         élménybeszámoló

LIZA bulija

"Nagyon tetszett a gyerekeknek, bár a mi kislányunk mégy csak másfél éves, úgy ugrált benne, mint egy kis nyuszi! Jól érezte magát benne, kacagott és jól el is fáradt. Legközelebb is bérelni fogunk! Köszönjük szépen!"

Jovanov Levente


MÁTÉ bulija

"Szuper volt az ugrálóvár, az egész buli idejére lekötötte a gyerekeket, e nélkül szerintem megbolondultunk volna. :o)) Nagyon élvezte mindenki, kivétel nélkül! Valószínűnek tartom, hogy nem ez volt az utolsó ugrálóváras buli nálunk. Fogok jelentkezni, addig is szép nyarat."

Kovács Linda


DÓRA bulija

"Nagyon jól sikerült a szülinapi zsúr. A szülők közül sokan megkérdezték, hogy honnan és mennyiért béreltük, mindenkinek ajánlottuk az ön cégét." Gyerekszáj: "Nagyon jót mókáztunk az ugrálóvárban, minden barátom örült, hogy ilyen sokat ugrálhatott."

Marcis Lászlóné


KINCSŐ bulija

"Kislányom zsúrján a legnagyobb sikert az ugrálóvár aratta. A gyerkőcök kifulladásig ugráltak, a másfél évestől a kisiskolásig, minden gyerek élvezte a mókát. Az ugrálóvár a következő buliról sem hiányozhat!"

Olajosné B. Barbi


BÁLINT bulija

"Nagyon nagy meglepetés volt és a gyerekek csak ritkán hagyták üresen." Gyerekszáj: "Nagyon jó hogy a barátaimmal játszhattam benne!" "Bálint bulijában a légvár tetszett a legjobban, mert nem kellett sorban állni és anya nem mondta, hogy nincs rá pénz"

Juhász Péter


NORBI bulija

"Nagyon jól érezték magukat és nagyon szépen köszönik! :)"

Nagy Tamás


EMESE bulija

"Az ugrálóvár a legnagyobb élményt nyújtotta a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Minden korosztály megtalálta a maga szórakozási lehetőségét benne. Mi, felnőttek sóvárogva néztük, hogy milyen fergeteges élményt nyújt ez a játék. Imádtuk, s biztos vagyok benne, hogy az idei névnapok alkalmával is bérelni fogjuk. Köszönjük. :)"

Szűcsné F. Csilla


LORINA bulija

" Fergeteges élmény volt, Imádták! Ki s be szaladgáltak egész nap. Minden más mellékes volt ez mellett. Mindenkinek meleg szívvel csak ajánlani tudom!"

Bajdik Beatrix


ALEX bulija

"Azt mondták a gyerekek, hogy a legjobb szülinap volt a világon az ugrálóvár miatt. Nagyon élvezték és minden szülinapra ezt kérték."

Molnár Gné